Nespreso MAZ

denise-landerberg-63722
dsc_1212jenna-vainionpaa
denise-landerberg-64431
dsc_1110jenna-vainionpaa
denise-landerberg-65141
denise-landerberg-62921
denise-landerberg-75041
Född 2016
Efter Justo VIII
Undan Explendida MAZ
Uppfödare Yeguada Juan Martos
Höjd 169 cm
Ägare Pepino PRE

Nespreso stamtavla

Betäcka med / Breeding Nespreso

Fryst semin till hela Europa

Nespreso MAZ på Facebook

Nespreso MAZ film

Nespreso MAZ är en drömhäst! Vacker, vänlig, reslig, tre bra gångarter och ett ljuvligt temperament. Vad mer kan man önska sej! 
Nespreso är född och uppvuxen hos Yeguada Juan Martos utanför Almeria i södra Spanien. Han var redan som föl väldigt speciell och är en häst som hans uppfödare lagt ner mycket tid, kärlek och omsorg på. Nespreso är tränad och visad på flera Morfologiska Championat, bla på SICAB 2018. Han har fått fina exteriörpoäng och har ett avelsindex i morfologi på höga 109,51! Ett mycket högt index, speciellt för en "gul" PRE!
Nespreso är inriden som 3-åring och fint utbildad av stuteriets beridare Jairo Pachon Fuentes. Sommaren 2020 startas Nespreso i sin första dressyrtävling i Spanien.

I juli 2020 blev Pepino Dressage & Breeding så stolt ägare till denna magnifika hingst. Han är sedan i september på svensk mark och är precis så underbar som vi hoppats och trott! Nespreso är den coolaste hingst som vi någonsin haft i vårt avelsprogram. Inget stressar upp denna kille! Han har en fantastisk ridbarhet och har otroligt lätt för sej. Han utbildas långsamt och omsorgsfullt då han fortfarande är ung och under utveckling i sin kropp. 

Nespreso verkar i avel, för alla raser, från 2021 via semin. Välkommen med din förfrågan! Han har riktigt bra dräktighet både på hemmaplan, men även på transporterad semin. 2022 har han fått nästan 30 föl och de ser mycket lovande ut. Vackra halsar, kompakt byggda och med mycket tecken som stora bläsar och strumpor. De ser även ut att röra sej mycket väl och flera har begåvats med pappas härliga galopp!
På Facebook finns en egen grupp för Nespresos avkommor!

Nespreso är genetisk PALOMINO med genkod ggAAeeCCrNN
Om du vill veta vad just ditt sto kan få för färg på ett föl med Nespreso, så maila!

Ovan är Sara Hedberg-Johansson & Nespreso i mars 2021

Foto Ebba Blomqvist
Foto Jenna Vainionpää