Till salu

Detta är en exempeltext som du lätt kan byta genom att hålla musen över och trycka på knappen redigera text

HORTENSIA EB

PRE-sto född 2018 e. Hurón FS u. Reservada. Detta stoföl lär bli en gångartshäst utöver det vanliga. Hon är korrekt och rastypisk med sin fars eleganta typ. Hennes mamma Reservada är flerfaldigt prisbelönt för sina rörelser. Hortensia står hos sin uppfödare i Norra Sverige för försäljning.

PRIS 60.000:-

HABANERO

PRE-valack född 2017 e. Hurón FS u. Altea de Pepino ue. Tanteo MAC. SUPERSTAMMAD unghäst för den kräsne! Högrest och mycket korrekt. Står hos sin uppfödare i norra Sverige. Kontakta mej vid intresse!

Pris 65.000:- 

ESPERADO  -  TINGAD

Vacker, vänlig och välriden PRE-valack född 2010. Esperado mäter 164 cm och är en enkel häst men fina rörelser. Särskilt häftig galopp! Han är välutbildad och gör alla MSVC-rörelser, byten påbörjade. Han är i fin kondtition och klar att ta över för en ryttare som vill komma igång snabbt med träning och ev tävling. Han är regelbundet tränad i både dressyr och enklare hoppning. Uteritter och skrittband hör oxå till vardagen. Han har även testat på WE! Tilläggsregistrerad och klar. Alla papper iordning.

(ryttaren på bilderna är 185 cm)

Klinikbesiktning ingår i priset. Säljes för kunds räkning

PRIS 140.000:-

FABULOSO - TINGAD!

Högrest, vacker och mycket rörlig spansk valack född 2012. Fabuloso mäter 167-168 cm och har mera massa att fylla ut ännu. Han har tre riktigt bra gångarter med extra plus för galoppen. Detta är en fantastisk häst att utveckla som tävlingshäst och bästa vän! Han är snäll & energisk och därför ingen direkt nybörjarhäst. Mycket lyhörd och arbetsvillig! Fabuloso är frisk och sund, utan några skador. Startat några lätta klasser dressyr och mycket van att ridas i skog och mark.
Vi ser gärna att Fabuloso kommer till en ambitiös ryttare som vill träna och rida regelbundet. Det är denna härliga häst värd!

Avmaskad, vaccinerad och skött nogsamt.

Fabuloso är ej registrerad i ANCCE men har pass och båda hans föräldrar är renrasiga PRE.

Säljes för kunds räkning. Klinikbesiktning ingår i priset

PRIS 130.000:-

CÉST LA VIE

Vänligt, lättridet sto född 2007, som ställer upp på det mesta! Stella har bott utanför Umeå i många år och är tävlad i hoppning upp till 115 cm, välriden och lydig i dressyren och stadig vid uteritter. Hon är väldigt snäll i stall och all hantering och kan ridas och hanteras av de flesta.
En perfekt häst för någon som vill ha en riktig kompis att träna och kanske tävla i både hoppning & dressyr, men även då att njuta av i skog och mark.

Klinikbesiktning ingår i priset. Säljes för kunds räkning

PRIS 95.000:-

DOÑA ALICIA NG

PRE-sto född 12/4-18 e. Hurón FS u. Plancha. Alicia är född på Njura Gård där hon kan växa upp under bästa tänkbara förutsättningar. Storka marker, fantastiska faciliteter och foder & omvårdnad av högsta kvalité. Alicia är en reslig tjeje som lär närma sej 170 cm som vuxen. Man kan redan nu se att hon rör sej enastående. Hon är skimmel, men håller sej sannolikt mörk mycket länge. 
Varmt välkommen att besöka henne och de andra hästarna på Njura Gård, hälsar uppfödare Anne Kabo. Ni hittar stuteriets sida på Facebook!

Pris 65.000:-

CELESTE NG

PRE-sto född 2016 e. Tanteo MAC u. Plancha. Skimmel, reslig och välbyggd. Förväntad mankhöjd på 165-168 cm. Härliga rörelser och ett otroligt socialt, nyfiket och positivt temperament.
Celeste är ett sto för den rasintresserade dressyrryttaren. Hon blir en utmärkt dressyrhäst och med sin fina typ och storlek även mycket väl lämpad för avel.
Hon säljs direkt av uppfödaren Anne Kabo, Njura Gård PRE-stuteri!

PRIS 79.000:-

Njura Gård har även egen sida Facebook där det finns mera information och stuteriet och hästarna!