Till salu

ECLIPSE DE PEPINO

Riktigt fin ungsto född 2018-05-23. Eclipse är ett sto med unik och underbar stam. Hon är e. Hurón FS & farfar Zagal XI. Jag tror att detta kan förena det bästa i rasen av både typ, ridbarhet, rörelser & temperament. Eclipse har jag fött upp åt mej själv, men önskade mej en hingst, och erbjuder henne därför till en seriös och ambitiös köpare. 
Hon är mycket korrekt och väldbyggd. Har ett helt ljuvligt temperament och bra rörelser. Hon mäter fnv ca 160 cm och jag gissar att hon slutar på ca 170 cm. Eclipse står u den ljuvliga miljön på Njura Gård. Varmt välkommen att kontakta mej om ni önskar träffa Eclipse!

Pris 125.000 kr inkl moms

FIXUECA

PRE-sto född 2016. Mäter ca 161-162 cm fnv, blir ca 165. Sportig och modern typ med härligt luftiga rörelser! Hennes temperament är verkligen något extra, coolare och mera positiv häst får man leta efter! Riden i alla gångarter och har mycket god balans. Importerad från Spanien som 1-åring och bott på lösdrift i stor flock fram tills nu. Detta är en häst för någon som vill träna och/eller träna lite ambitiöst. Hon kommer att göra sej mycket fint på dressyrbanor och WE! 
Fixueca är även intressant för någon som vill avla, då hon har ett väldigt unikt pearl-anlag!

Pris 90.000:- inkl moms