Till salu

CELESTE NG

PRE-sto född 2016 e. Tanteo MAC u. Plancha. Skimmel, reslig och välbyggd. Förväntad mankhöjd på 165-168 cm. Härliga rörelser och ett otroligt socialt, nyfiket och positivt temperament.
Celeste är ett sto för den rasintresserade dressyrryttaren. Hon blir en utmärkt dressyrhäst och med sin fina typ och storlek även mycket väl lämpad för avel.
Hon säljs direkt av uppfödaren Anne Kabo, Njura Gård PRE-stuteri!

PRIS 65.000:-

Njura Gård har även egen sida Facebook där det finns mera information och stuteriet och hästarna!

SIRENA

PRE-sto född 2013. Svenskfödd härlig häst med mycket gång! Båda föräldrarna är gångartschampions! Sierna är en elegant häst med härlig inställning. Känslig men cool! En häst för den ambitiösa dressyrryttaren! Växer en hel del fortfarande så slutar nog på ca 160-170 cm. Väl grundriden och även van vid uteritter med sällskap och små hinder. Mycket cool i stall, hage och all hantering. Ljuvligt social och välhanterad. Ytterligare en drömhäst!!

Pris 120.000:- 

GG INCENDIO

PRE-valack född 2010. Vacker modell på häst, drygt 160 cm. Incendio är klappad och klar för den som vill ha en häst att börja med genast. han är reglbundet tränad för instruktör, i både hoppning & dressyr. Han är myckt väl tömkörd och har även varit på kurser i NH. Enkel i all hantering. Utbildningsnivå är LB-LA. Han har aldrig varit skadad eller allvarligt sjuk. En drömhäst!

Pris 90.000:-

REVISTA P

PRE-sto född 2011 e. Razonado MAC. Revista är vacker, ridbar och bara en helt ljuvilg häst. Hon mäter ca 160 cm, trevliga rörelser utan biljadering. Hon är en frisk och sund häst med fin grund och som är van att ridas ut med. Hon är enkel och vänlig i all hantering. Kort sagt, en drömhäst!
Revista är välstammad och som uppfödare skulle jag gärna se att hon någon gång fick ett föl eller två. Tanteo MAC skulle vara ett väldigt bra val till henne!

Pris 75.000:-

BRIMO DE NORDICO

Mycket välstammad unghingst med 100 % dressyrblod. Mamman är utställningsmeriterad i Spanien och rör sej fantastiskt! Brimo har ärvt lufiga rörelser med mycket sväv. Han är välbyggd och korrekt och en robust liten häst. Bra ben & hovar oxh stark rygg. Han mäter fnv knappt 155 cm och växer någon cm till. Brimo är en häst som är mycket tillgiven och trygg i sej själv. 
Brimo går just nu på lösdrift hos Intill dressyr i Skåne. Han kan stanna där och ridas in i höst om köparen önskar! 

Pris 55.000:- 

MARISCAL

Hos en vän till mej i Spanien finns denna fantastiska häst. Hingst född 2010, ca 160 cm. Mariscal är en mycket välriden och välhanterad häst. Hans ägare är svenska och har haft honom sedan han var två år. Mariscal är pedantiskt skött och riden sedan dess. Han är utbildad MSVB och är energisk men snäll att rida. Han har tre trevliga gångarter med + för galoppen! Han är väldigt uttrycksfull och vänlig. 
En fantastisk häst för en ambitiös ryttare som samtidigt vill ha en bästa vän, som PRE-hästarna är! Kontakta mej för mer detaljer och film vid seriöst intresse!

Pris 25.000 euro


FÖL & UNGHÄSTAR EFTER PEPINOS HINGSTAR FINNS UNDER DENNA LÄNK! KLICKA PÅ BILDEN.