Till salu

Underbart PRE-sto född i Skåne. Tamara är ett klassiskt spanskt sto med vacker sida och trevliga rörelser. Hon biljaderar inte. Tamara är dotter till välkände Alferez IV, som lämnat många fina avkommor i Sverige med mycket stabilt temperament och härlig ridbarhet. Tamara är en av dessa! Hon är energisk men mycket trygg att rida. Precis som en PRE skall vara. Hon har endast varit hos sin uppfödare och sedan 5 år hos nuvarande ägare. Hon säljs nu för att ägaren har fått lite för många hästar i stallet. Tamara är inriden som 3-åring och regelbundet tränad och även tävlad på lätt nivå i både hoppning och dressyr. Hon har fått två föl 2011 & 2017 och är enkel att få dräktig och en exemplarisk mamma! Tamara är en cool tjej som är enkel att sko, lasta, klippa osv. Hon är exemplariskt skött med vaccinationer, tänder osv. Detta är en häst som är klappad och klar för någon att ta över och genast komma igång med ridningen och träna, rida ut, osv.

Tamara står nu i träning hos oss på Intill Dressyr. I priset ingår klinikbesiknting.
Varmt välkommen att besöka henne!
Sara & Robert

Pris 85.000:-

NIELLA

Kanske Sveriges bästa svenskfödda P.R.E? Nu erbjuder uppfödaren detta fantastiska sto till salu till någon seriös och sportintresserad ryttare! Niella är född våren 2016 och är dotter till tävlande, pampiga hingsten Hurón FS. Niella har ärvt hans storlek och rörelser! Niellas mamma Nefertite är ett av Sveriges genom tiderna mest prisbelönta P.R.E-sto! Hon är flerfaldig champion för såväl typ som rörelser och utöver detta har hon ett fantastiskt temperament.
Niella är resultatet av två unika individer som visade sej passa mycket väl tillsammans och producerade en så fin avkomma! Hon mäter idag ca 165 cm men man kan förvänta sej att hon blir ca 170 cm (pappa 178 cm & mamma 166 cm) Niella har både rastyp och rörelser. Hon är mycket social och älskar uppmärksamhet och pyssel. Precis som alla Nefertites avkommor är hon mycket mild och intelligent. Snällare häst får man leta efter! Just nu står hos hos Intill Dressyr för att lära sej de första grunderna mot att bli ridhäst. Hon är inte redo att börja arbeta ännu, då hon växer mycket, men hon är nu van vid sadel & träns och har haft ryttare på sin rygg. Hon tar allt oförskämt lätt och är coolheten själv!
Den 20/11 är hon exportröntgad alla ben utan anmärkningar. Hon har även fått borttaget två vargtänder. I övrigt är hon givetvis perfekt skött med vaccinationer, avmaskningar, verkningar osv.

Priset inkluderar klinikbesiktning vid Ugglarps Hästklinik
Pris 125.000:- inkl moms

CELESTE NG

PRE-sto född 2016 e. Tanteo MAC u. Plancha. Skimmel, reslig och välbyggd. Förväntad mankhöjd på 165-168 cm. Härliga rörelser och ett otroligt socialt, nyfiket och positivt temperament.
Celeste är ett sto för den rasintresserade dressyrryttaren. Hon blir en utmärkt dressyrhäst och med sin fina typ och storlek även mycket väl lämpad för avel. Hon är röntgad (ben) i september 2018, utan anmärkningar!
Hon säljs direkt av uppfödaren Anne Kabo, Njura Gård PRE-stuteri!

PRIS 90.000:-

Njura Gård har även egen sida Facebook där det finns mera information och stuteriet och hästarna!

HORTENSIA EB

PRE-sto född 2018 e. Hurón FS u. Reservada. Detta stoföl lär bli en gångartshäst utöver det vanliga. Hon är korrekt och rastypisk med sin fars eleganta typ. Hennes mamma Reservada är flerfaldigt prisbelönt för sina rörelser. Hortensia står hos sin uppfödare i Norra Sverige för försäljning.

PRIS 60.000:-