Till salu

NIETO X

Outstanding PRE-valack född 2013! Nieto är av de bästa blodslinjerna med Supermamma Nefertite (Sveriges mest prisbelönta sto) och Cardenas pappa Tanteo MAC (multichampion) Nieto har ärvt det bästa av båda sina föräldrar. Han är stor, 175 cm fnv, och välbyggd. Tre mycket bra gångarter med extra plus för skritt och galopp. Han har en ridbarhet "to die for" och ett temperament som en stor nallebjörn. Otroligt enkel att sko, lasta, tvätta osv. 
Nieto är frisk och sund, röntgad ua som 3-åring. Han är i proffesionell träning hos Utbildningstall Omppu Saarinen, sedan 1/8. Han gör framsteg varje dag och förbereds nu för sin första tävling.
Denna häst är ett unikt tillfälle att köpa en svenskfödd häst av absolut toppkvalité! Det finns inte många hästar som honom! Inte ens i Spanien. 

Nieto är flerfaldigt guldbelönad som unghäst och blev bl.a Unghingstchampion, Gångartschampion och Bästa svenskfödda häst vid PRE-championatet i Skara 2015. 

Vid seriöst intresse är man varmt välkommen att träffa och provrida denna magnifika häst!

Pris 250.000 SEK inkl moms

MAROCKO

PRE-valack född i Norge 2008. Han mäter 163-164 cm och är en välbyggd häst med bra ben & hovar. Marocko är utbildad LA/MSV och tävlad LB-LA med upp till 70%. Han är en lagom energisk häst som även är mycket van vid uteritter, transporter osv. Han är mycket enkel i all hantering och skötsel och har inga olater eller skadehistorik.
Röntgad utan anmärkningar i september 2017. Klinikbesiktning ingår i priset. 

Varmt välkommen att träffa denna trevliga häst!

Pris 130.000:-

CELESTE NG

PRE-sto född 2016 e. Tanteo MAC u. Plancha. Skimmel, reslig och välbyggd. Förväntad mankhöjd på 165-168 cm. Härliga rörelser och ett otroligt socialt, nyfiket och positivt temperament.
Celeste är ett sto för den rasintresserade dressyrryttaren. Hon blir en utmärkt dressyrhäst och med sin fina typ och storlek även mycket väl lämpad för avel.
Hon säljs direkt av uppfödaren Anne Kabo, Njura Gård PRE-stuteri!

PRIS 65.000:-

Njura Gård har även egen sida Facebook där det finns mera information och stuteriet och hästarna!

MARISCAL

Hos en vän till mej i Spanien finns denna fantastiska häst. Hingst född 2010, ca 160 cm. Mariscal är en mycket välriden och välhanterad häst. Hans ägare är svenska och har haft honom sedan han var två år. Mariscal är pedantiskt skött och riden sedan dess. Han är utbildad MSVB och är energisk men snäll att rida. Han har tre trevliga gångarter med + för galoppen! Han är väldigt uttrycksfull och vänlig. 
En fantastisk häst för en ambitiös ryttare som samtidigt vill ha en bästa vän, som PRE-hästarna är! Kontakta mej för mer detaljer och film vid seriöst intresse!

Pris 18.000 euro


FÖL EFTER PEPINOS HINGSTAR FINNS UNDER DENNA LÄNK! KLICKA PÅ BILDEN.