Till salu

DEIMOS DE NORDICO

PRE hingst född 2017 e. Regaliz XIII u. Guayra II. Deimos är en unghäst av yppersta dressyrstam. Pappa Regaliz är en svart, atletisk hingst med Yeguada Militar-stam. Han är e. den kvalificerade, mycket välkända hingsten OLEAJE. Deimos mamma Guayra är e Ermitaño III, ELIT-hingsten som bevisligen nedärver fantastiska rörelser och ridbarhet. Deimos är korrekt och välbygd. Han har tre utrmärkta gångarter och kommer att kunna utvecklas till en riktigt fin dressyrhäst. Han bör bli 163-167 cm i storlek. 
Deimos är född i norra Sverige, men kommer nu till Skåne för att hitta sin nya ägare och framtida danspartner. Han är välhanterad och uppväxt på stora marker. Här i Skåne fortsätter han att växa och utvecklas i lösdrift med daglig hantering. Välkommen att kontakta mej om du vill komma och träffa Deimos!

Pris 60.000:- (säljes för kunds räkning) 

Regaliz XIII

ADICTA P

Ägaren till Pepinos allra första uppfödning vill nu hitta ett nytt, sista hem till detta fantastiska sto. Hon är dotter till LARRABEZUA (som kan ses och läsa om här på hemsidan) Adicta själv är reslig och rör sej lika bra som sin mamma. Hon har lämnat flera riktigt fina avkommor och är även själv tävlad i dressyr. Bäst av allt tycker hon är att vara mamma, så därav söker nuvarande ägare ett nytt hem hos någon som vill ta föl på henne. Hon kan även ridas givetvis! Mycket bra pris till rätt hem! Kontakta mej för mera detaljer!

Adicta är född 2003 och mäter ca 165 cm. 

CELESTE NG

PRE-sto född 2016 e. Tanteo MAC u. Plancha. Skimmel, reslig och välbyggd. Förväntad mankhöjd på 165-168 cm. Härliga rörelser och ett otroligt socialt, nyfiket och positivt temperament.
Celeste är ett sto för den rasintresserade dressyrryttaren. Hon blir en utmärkt dressyrhäst och med sin fina typ och storlek även mycket väl lämpad för avel.
Hon säljs direkt av uppfödaren Anne Kabo, Njura Gård PRE-stuteri!

PRIS 75.000:-

Njura Gård har även egen sida Facebook där det finns mera information och stuteriet och hästarna!

FÖL EFTER PEPINOS HINGSTAR FINNS UNDER DENNA LÄNK! KLICKA PÅ BILDEN.