Till salu

MADICO

Tillfälle att köpa ett unikt ungsto! Född 2016 e. Marinero MG u. Adicta P (u. Larrabezua) toppstam för dressyr & avel. Hon är mörkt borkfärgad efter sin far, guldiga Marinero, rör sej mycket väl, blir bra storlek (ca 165-168 cm) och ett ljuvligt temperament. Hon säljs direkt från uppfödaren. Det finns möjlighet att ha kvar henne hos uppfödaren förmånligt om köparen önskar. 

Pris 75.000:- 

Pappa Marinero MG

CELESTE NG

PRE-sto född 2016 e. Tanteo MAC u. Plancha. Skimmel, reslig och välbyggd. Förväntad mankhöjd på 165-168 cm. Härliga rörelser och ett otroligt socialt, nyfiket och positivt temperament.
Celeste är ett sto för den rasintresserade dressyrryttaren. Hon blir en utmärkt dressyrhäst och med sin fina typ och storlek även mycket väl lämpad för avel.
Hon säljs direkt av uppfödaren Anne Kabo, Njura Gård PRE-stuteri!

PRIS 75.000:-

Njura Gård har även egen sida Facebook där det finns mera information och stuteriet och hästarna!

MARISCAL

Hos en vän till mej i Spanien finns denna fantastiska häst. Hingst född 2010, ca 156-157 cm. Mariscal är en mycket välriden och välhanterad häst. Hans ägare är svenska och har haft honom sedan han var två år. Mariscal är pedantiskt skött och riden sedan dess. Han är utbildad MSVB och är energisk men snäll att rida. Han har tre trevliga gångarter och biljaderar ej. Han är väldigt uttrycksfull och vänlig. 
En fantastisk häst för en ambitiös ryttare som samtidigt vill ha en bästa vän, som PRE-hästarna är! Kontakta mej för mer detaljer och film vid seriöst intresse!

Pris 15.000 euro


FÖL EFTER PEPINOS HINGSTAR FINNS UNDER DENNA LÄNK! KLICKA PÅ BILDEN.